onsdag 10. juni 2020

Nye nettsider!

Velkommen til Verksgata borettslag sine nye nettsider!

Det er fortsatt mye som skal på plass, men vi mener at det er nok innhold her allerede til at vi kan vise frem sidene og nå offisielt lansere disse!

Det gamle nettstedet vil fortsatt være tilgjengelig en stund, men vil ikke lengre bli oppdatert.

På "nye" verksgata.no er innholdet delt i to kategorier:
- Nyhetssaker som presenteres fortløpende på forsiden enten du ser på sidene via mobil eller PC.
- Permanente saker som vi lenker opp i det vi kaller Boliguiden. Et utvalg av de mest frekventerte sakene fra boligguiden har vi lenket til direkte både i venstremenyen (vises ikke på mobil) og toppmenyen.

Vi har også opprettet en egen Facebook-side. På denne siden legger vi også ut nyhetssakene som publiseres her på verksgata.no.

I venstremenyen finner du en e-post-tjeneste hvor du kan legge inn e-postadressen din å få nyhetsakene på e-post.

Intensjonen med alt dette er at du selv velger hvordan du vil bli informert om det som rører seg i borettslaget uten å trenge å være medlem noe sted eller logge inn. Informasjonen skal ligge åpent og fritt for alle.

Du velger selv om du vil sjekke verksgata.no fra tid til annen, få e-poster når det kommer nye nytt, følge oss på Facebook og få nyheter i feed'en din eller for de mer avanserte; bruke en RSS-leser.

Borettslagets interne Facebook-gruppe er ment som en sosial kanal for beboerne, og ingen meldingskanal for meldinger til eller fra styret.

Oppslagstavlene kommer vi fortsatt til å bruke for spesielt viktige saker, men det er dette nettstedet som er vår primære kanal.