mandag 19. desember 2022

Nye dører fra januar

Styret har valgt Oslo Låsservice as som entreprenør for dør-prosjektet. De monterer både dørene og det nye nøkkelsystemet. Den siste uken kom en del avklaringer endelig på plass, og vi kan nå informere om oppstart og foreløpig plan.

Oppstart og varighet
Vi tar sikte på å gjennomføre et beboermøte torsdag 5. januar klokken 18 på velhuset til Rodeløkka vel. 

Entreprenøren vil starte arbeidet i uke 2 (fra og med mandag 9. januar). 

Arbeidet kommer til å pågå til i omtrent 10 uker. Det vil si avslutning omtrent i midten av mars. Varigheten vil avhenge av at dørene blir levert som forventet fra fabrikk.

Slik blir du berørt
Det vil bli presentert en fremdriftsplan, som gir en grov oversikt om når din leilighet/oppgang blir berørt. Det vil normalt bli varslet 1-2 uker i forkant hvilken dag din dør vil bli byttet. Denne kan avvike fra fremdriftsplanen. 

Bytte av leilighetsdøren skjer i løpet av en dag. På byttedagen er det beste om en beboer kan være hjemme. Dersom ingen kan være hjemme på byttedagen, må beboer leveres nøkkel i forkant til styret.

Nytt nøkkelsystem
Vi vil i løpet av kort tid legge ut mer informasjon om nøkkelsystemet. Dagens løsning for fellesarealene er det ikke mulig å få tak i nye deler til. Derfor er det i dag en annen løsning til søppelrommene, og Yale Doorman til garasjen og hobbyrom. Når leilighetsdørene nå byttes, har det vært naturlig for styret å finne et felles system som også kan omfatte leilighetene og øvrige dører. Vi vil om kort tid legge ut mer informasjon om det nye nøkkelsystemet.

Feil og mangler

Dersom man oppdager feil eller mangler ved den nye døren, er det viktig å reklamere med en gang. Det er vesentlig enklere å få utbedret feil raskt mens arbeidet fortsatt pågås. Reklamasjoner meldes til styret.

Parkering for entreprenøren
Entreprenøren trenger to parkeringsplasser. Styret ønsker å undersøke med beboerne om noen er villig til å leie ut sine parkeringsplasser. Styret vil foretrekke en slik løsning fremfor å henvise til parkering i bakgården eller si opp eksisterende leieavtaler. Vi tilbyr derfor 1500 kroner per måned per parkeringsplass (inntil to stykk) for en periode av tre måneder fra 9. januar. Interesserte tar kontakt med styret på styret@verksgata.no så snart som mulig.

Still spørsmål

Styret tar gjerne imot spørsmål i forkant av beboermøtet, slik at vi kan sjekke dette ut med entreprenør eller prosjektleder dersom dette kreves.

Les tidligere saker om dør-prosjektet her.