tirsdag 8. mars 2022

Bytte av dører - prosess igangsatt

Styret signerte tidlig i februar kontrakt med Obos Prosjekt for gjennomføring av dørbytter både i Fjellgata 1 og 2 A-E. Tredje mars gjennomførte vi befaring med Obos, hvor vi har sett på noen av de ulike dørene, og behov vi har rundt dette.
 
I første omgang vil det bli skrevet et anbudsgrunnlag, og så vil tilbud fra flere ulike entreprenører bli hentet inn. 


Ulike leilighetsdører i borettslaget - klikk for større bilde

 
Nytt låsesystem
I forbindelse med utskifting av dørene, ønsker styret også å bytte ut dagens låsesystem. Dagens system er utgått, og reservedeler er vanskelig å få tak i. Det er veldig mange ulike muligheter og styret vil sammen med OBOS finne et system som dekker våre behov.
 
Mange dører og låser
Vi ser på bytte av både leilighetsdører, dører til oppgangene og fellesareal. Enkelt dører er i bedre stand, som for eksempel metall-dørene til garasjen og vil ikke bli byttet. Med alle låsene som skal byttes ut er dette et omfattende prosjekt.
 
Noe spesielt vi bør tenke?
Send oss dine innspill nå dersom det er noen spesielle ting du kommer på, som vi bør ta hensyn til eller som du tenker det er fint at styret kjenner til.
 
Informasjon
Vi vil informere fortløpende om prosessen i dør-prosjektet og har opprettet en egen side for Dør-prosjektet: https://www.verksgata.no/p/dor-prosjektet.html