tirsdag 4. mai 2021

Bestill lader fra Circle K

Dette er en eldre nyhetssak. For oppdatert info se Boliguiden: https://www.verksgata.no/p/ladeanlegg-for-elbil.html

-----

I april annonserte vi det nye ladeanlegget. Det er nå åpnet for å bestille lader fra Circle K. Nedenfor finner du informasjon fra Circle K med bestillingslenke.

I bestillingsskjemaet skal du oppgi parkeringsplassen laderen skal knyttes til. Dette er det nummeret som står på veggen på parkeringsplassen.

--------

BESTILL LADER FRA CIRCLE K

Verksgata borettslag har inngått en ladeavtale med Circle K. Vi tar oss av alt fra planlegging og installasjon til introduksjon, drift, vedlikehold og administrasjon.  Vi tilbyr ladebokser som er enkle å installere og administrere for styret i borettslaget eller sameiet, og enkle for sluttkundene å bruke. 


OM LADESYSTEMET

Easee sin ladeboks har en effekt opptil 22 kW som tilsvarer 110 km rekkevidde per time lading. Ladesystemet har en dynamisk belastningsfordeling og køsystem som sikrer maksimal effekt for deg som beboer, uten at det blir unødvendig dyrt. Siden ladeboksen er tilkoblet internett vil programvaren oppdateres automatisk etter hvert som ny og smartere ladeteknologi blir tilgjengelig. I tillegg får du full oversikt over ditt ladeforbruk gjennom appen Circle K Charge. 

 

BESTILLING AV LADER

Du bestiller lader på nett. Du vil motta mer informasjon på e-post når bestillingen er gjennomført.

Husk at du kan kjøpe ladeboks til første bestillingspris å velge å ikke ta ladeboksen i bruk direkte (da trenger du ikke betale månedskostnad inntil din ladeboks skal tas i bruk). Hvis dette ønskes så gjør du en notering i din bestilling av ladeboks under ‘’Kommentar’’. 

Faktura for kjøp av ladeboks blir sendt etter at ladeboks er ferdig montert. 

Pris for bestilling FØR 20.05.2021:  Kr 12 990,-

Ladeabonnement på Kr 61,-/mnd kommer i tillegg.

Klikk her for å bestille