lørdag 18. mai 2024

Generalforsamling 28. mai

Tid: Tirsdag 28. mai kl 19:00 til kl 21:00
Sted: Sofienberg kirke

Snart kommer årsberetningen! Den skal bli sendte ut på epost/SMS av OBOS mandag kveld (20. mai). Si ifra til styret dersom du ikke får denne. 

Merk at det blir et fysisk årsmøte, slik som vi hadde i fjor. Det er ikke mulig å stemme over sakene digitalt. Du må enten måte selv, eller gi fullmakt til noen som møter for deg. Les mer om fullmakt her.

Sofienberg kirke
Årets lokasjon er i Sofienberg kirke i Sofienbergparken. Vi har fått lånt kirken av Sofienbergprosjektet og møtet starter med at vi får en fra prosjektet til å fortelle oss litt mer om hva det prosjektet innebærer. 

Spørsmål til regnskapet
Hvis det er spørsmål til noen av tallene i regnskapet. Det meste kan vi nok svare greit på direkte, men erfaringsmessig kan det noen ganger være spørsmål som krever litt mer undersøkelser og det får vi ikke gjort på selve årsmøtet.

Mangler fortsatt styreleder-kandidat
Som man vil se av valgkomiteens innstilling, mangler det fortsatt en styreleder-kandidat. Det kan ikke understrekkes nok, hvor viktig det er å få valgt en styreleder. Kanskje er du en kandidat? Forhåpentligvis får man tenkt på saken frem til generalforsamlingen. Kanskje er dugnaden onsdag 22. mai, en anledning til å diskutere saken uformelt med valgkomiteen eller nåværende styreleder?

Generalforsamling i Sofienbergkirke, generert av Ideogram.ai