fredag 9. februar 2024

Heisen snart klar

Det meldes om god fremdrift på heisprosjektet. Vi begynner å nærme oss det avsluttende arbeidet, og regner med at en gang i løpet av uke 8 vil vi kunne ta den nye heisen i bruk. Vi sier i fra nærmere om dette.

Heismotor og heiskupe er på plass, nå er nytt styreskap under installering og motvektene skal monteres for å nevne noe. De midlertidige sikringsdørene kommer snart til å bli fjernet, og det skal gjøres litt fuging og utlisting.

Vi skal også få på plass en kobling mellom heisen og brannvarslingsanlegget. Ved brann skal ikke heisen brukes. Dersom brannalarmen går, vil heisen kjøre automatisk ned til 1. etajse og åpne døren.

Når arbeidet med heisen er ferdig skal det søkes om driftstillatelse og ferdigattest. Dette går normalt raskt, men er en liten usikkerhetsfaktor. Det blir derfor fort slik at alt arbeidet er gjort og heisen ser ferdig ut, men da venter man altså på en formell godkjennelse får man får klarsignal.

Spørsmål
Dersom du har spørsmål, kan du kontakte Erik Hilde i styret. Han bor i 3. etasje i FG1. Eventuelt på telefon 909 36 919.

 

Les tidligere saker om heis-prosjektet