tirsdag 14. november 2023

Nå starter rivningen av heisen

Mandag 20. september starter LBU AS med det byggetekniske arbeidet. De skal rive den gamle heisen og gjøre forarbeider for monteringen av den nye. 


Det betyr at førstkommende helg er siste mulighet til å bruke heisen 

Det blir nok mulig å ta en heistur også på mandag. Så lenge strømmen er på kan heisen brukes, men vi  regner med at strømmen kuttes en gang på mandag. 

Videre fremdriftsplan
LBU kommer til å arbeide frem til jul. Rett etter nyttår starter Kone opp med selve installasjonen av den nye heisen, og dette forventes ferdig til midten av februar. Så skal det gis en driftstillatelse og en ferdigattest fra kommunen, før den nye heisen kan åpnes. Vi forventer at alt vil være ferdig rundt 20. februar. 

Container
Entreprenørene har fått lov til å plassere ut en container. Dette blir plassert ved Fjellgata 1 innenfor den hvite porten. Det skal fortsatt være mulig å kjøre med bil inn i bakgården i FG1, men det vil ikke være plass til å parkere foran inngangsdøren slik mange er vant med å gjøre. Det skal også være plass nok til å komme forbi med barnevogn. 

Spørsmål
Dersom du har spørsmål, kan du kontakte Erik Hilde i styret. Han bor i 3. etasje i FG1. Eventuelt på telefon 909 36 919.

Les tidligere saker om heis-prosjektet
Informasjon om heis-prosjektet