tirsdag 10. januar 2023

Onsdag braker det løs!

På onsdag byttes den første døren og entrenpøren har kontaktet alle leilighetene i Fjellgata 1. De første leilighetene i Fjellgata 2 blir kontaktet om litt.

Først byttes leilighetsdørene og så byttes hoveddørene, og sylinderne til øvrige dører.

Når dørene til din leilighet blir byttet, får du utlevert tre nøkler. En liten stund må man bruke ny nøkkel på leiligheten, og gammel nøkkel på fellesdører.

Det er en fordel om en kan være hjemme på den dagen dørbyttet skjer.

Rydding

Pass på å rydde i forkant slik at snekkerne har arbeidsplass. Det vil si fjerning av klær, sko, kommoder, etc. Men trenger ikke å begynne å demontere alarmer eller calling.

Dørskilt 

Styret ser fortsatt på en mulig løsning for dørskilt. Vent derfor med å sette opp egne skilt på døren.

Hobbyrom 

Yale Doorman'en til hobbyrommet gikk i vranglås rett før jul da det var på sitt kaldeste. Oslo Låsservice (de som nå bytter dørene vårene), mente at den var feilmontert. Det var gjort av et annet låsfirma så det er jo et tankekors. Det er satt på en midlertidig lås her og nå brukes hobbyrommet som lager for de nye dørene. Her vil det komme en iLOQ og så vil det gis tilgang igjen når prosjektet er ferdig.

Andre elektroniske løsninger 

Det er noen leiligheter som i dag har en annen løsning enn tradisjonell nøkkel og som spør om de kan beholde denne. Vi har lagt ut litt om dette på vår "spørsmål og svar"-side (se nummer 12). Etterhvert som vi har tatt opp dette med vår prosjektleder, entrepenøren og vår forretningsfører, har vi utdypet svaret og også endret vår holdning fra å være nøytrale, til å ikke anbefale at man gjør det, til at vi nå direkte fraråder å sette opp en annen løsning.

Mange ekstra bestillinger

Det har allerede kommet ganske mange bestillinger på ekstra nøkler. På grunn av alle bestillingene, kan det være at vi kommer til å sette opp et tidspunkt for å hente nøklene. Foreløpig samler vi opp bestillingene. 

Vi har ingen frist på bestilling av ekstra nøkler. Det kan man gjøre når man ønsker, men det er en fordel for styret at flest mulig bestiller så tidlig så mulig så får vi lagt inn de ekstra nøklene litt effektivt. 

Les tidligere saker om dør-prosjektet her.