torsdag 5. januar 2023

Bestilling av ekstra nøkler og sylinder til markterrasser

Bestilling av ekstra nøkler

Du kan fra nå av bestille ekstra nøkler til det nye nøkkelsystemet. Hver ekstra nøkkel koster 450 kroner. Vi skiller mellom leilighetsnøkkel eller garasjenøkkel, bruk lenkene under. Du må gjenta prosessen for hver ekstra nøkkel du vil bestille. 

Leilighetsnøkkel

Gjelder beboere og andelseiere. Gir tilgang til egen leilighet og fellesareal som loft, sportsrom, hobbyrom og garasjen. 

NB! Alle leiligheter får tre nøkler når den nye døren settes inn. 

Bestill ekstra leilighetsnøkkel her.

Garasjenøkkel

Til bruk for eksterne som kun bruker garasjen. Aktuelt for bruksrettshavere eller leietakere av garasjeplass. Brukes også av borettslagets egne andelseier, som vil at deres leietaker av garasjeplass skal ha nøkkel til garasjedøren.

Bestill garasjenøkkel her.


iLOQ til markterrassen?

Balkongdøren fra markterrassen er ikke omfattet av dør-prosjektet. Under balkong- og vindusprosjektet var det mulig å velge en låsbar sylinder. 9 av 10 leiligheter gjorde dette. Den bruker en helt egen nøkkel som ikke er en del av det nøkkelsystemet som nå ellers skiftes ut. 

Det er imidlertid mulig for disse leilighetene å bestille en egen iLOQ-sylinder til for utvendig bruk til disse dørene. De iLOQ-nøklene som leiligheten får, vil da kunne brukes også på balkongdøren. 

Prisen for å få en ekstra iLOQ-sylinder var 4500 kroner. Beløpet inkludere arbeid og mva. Bestillingsfristen var 13. januar 2023. 

Det vil også være mulig å etablert en slik løsning i etterkant av dør-prosjektet ved å kontakte Oslo Låsservice, men da vil prisen kunne bli høyere. Oppdatert 4. februar 2023