søndag 14. februar 2021

Smånytt i februar: Beskåret tre, ny vaktmester og mer

Ny vaktmester
Vår faste vaktmester hos Vaktmester Andersen har sluttet, og vi har fått en ny fast vaktmester fra 1. februar. Det er Kurt Johansen. Han virker som en hyggelig og kompetent vaktmaster, så ta godt i mot han. 

Les mer om vaktmesters oppgaver.

Beskåret tre
Den store lønnen som står på grensen mot naboeiendommen i Verksgata 15, ble skånsomt beskåret forleden dag. Bakgrunnen var at en av de store store stammene vokste innover i treet og gnisset mot en av de andre store stammene. I tillegg ble treet kuttet litt i høyden og tynnet litt, slik at det skal slippe litt mer sol igjennom. 

Lønnen etter beskjæring

Ødelagt papircontainer
Ved 2E er en av papircontainer kun en skygge sitt tidligere selv. En ny er bestilt fra Oslo kommune og vi håper at de leverer denne så snart så mulig, og at de da også tar med seg den gamle. I mellomtiden skal denne ikke brukes verken til restavfall eller papir. 

Brannalarmer
Nok en gang fikk vi en bekreftelse på at varslingsanlegget fungerer. Det er godt å vite, men litt slittsomt med falske alarmer. Styret holder på å få på plass en ny branninstruks, som vi håper vil være oppklarende for hvordan man skal opptre ved falsk alarm. Både denne og forrige gang det var falsk alarm, var synderen røyk fra matlaging. Skal man steke kjøtt eller annet som gir mye røyk, må bruke kjøkkenviften på full styrke. Blir det mye røyk, sett opp et vindu eller balkongdøren. 

Begynner alarmen å gå i din leilighet, husk at du må tilbakestille alarmen også på brannsentralen i oppgangen.