lørdag 2. oktober 2021

Ventilasjonsrens og tilgang til boder og garasjeplasser

I forbindelse med den pågående ventilasjonsrensen, trenger Aktiv Ventilasjon tilgang til noen boder på loftet i Fjellgata 1, og enkelte garasjeplasser. Begge steder er grunnen til dette tilgang til ventilajonskanalene.

Det kan bli støvete i garasjen

Samtidig varsler Aktiv Ventilasjon om at det kan bli litt støvete når de renser motorene i garasjen. Det kan da være hensiktsmessig at man uansett fjerner bilen fra garasjen hvis man vil unngå støv på bilen. Det er vanskelig å si hvor mye det er snakk om. Særlig de plassene som står overfor en av viftene står i en utsatt posisjon. Se plassene merket med rødt på kartet under.

 

Tilgang til boder på loftet i Fjellgata 1

Aktiv Ventilasjon trenger tilgang til følgende boder: 2001, 2003, 2004, 3001, 4001, 5002. 

Dette gjelder torsdag 7. oktober. Leilighetene i Fjellgata 1 får besøk på tirsdag, og da kan det være praktisk at men for eksempel den dagen gir en nøkkel til Aktiv Ventilasjon. Husk merking av nøkler. 

 

Tilgang til garasjeplasser

Generelt må de som har en garasjeplass hvor det går ventilasjonskanaler flytte bilene sine. Aktiv Ventilasjon har befart garasjen og hengt opp lapp på de som må flytte. Hele garasjen tas i løpet av to dager, og man må bare flytte den ene dagen.

På den aktuelle dagen må bilen flyttes bort fra kl 8 til kl 16.

Klikk for større bilde