lørdag 9. oktober 2021

Dugnad 27. oktober

Dugnad

Styret ønsker å invitere til en høstdugnad, onsdag 27. oktober kl 17.00! 

Etter en lang korona-periode er godt å kunne møte naboene på nytt til felles innsats og vi har en del ting å gjøre, også siden ble en redusert innsats i våres. Vi avslutter foran grillen. Vel møtt!


Merking av sykler, barnevogner og andre gjenstander

Vi ber om at alle før dugnaden har merket sykler, barnevogner og andre gjenstander som står i fellesarealene - ute og inne - med navn og leilighetsnummer. Slik kan vi få bort det som ikke lengre er i bruk og bare i veien. 


Skrotinnsamling

Vi gjentar suksessen med skrotinnsamling. 

Hvor: Vi kommer til å merke opp et område i bakgården ved Fjellgata 2B. Her plasseres skrotet, og man starter lengst innerst. Vær også flinke med å stable i høyden.

Når: Man kan starte å legge ut skrotet sitt fra og med tirsdag 26. oktober. Skrotet vil bli hentet i løpet av torsdag 28. oktober.

Hva: Det er færre restriksjoner på skrotinnsamlingen enn på container. Du kan for eksempel kaste elektrisk avfall, bildekk og gipsplater. Det eneste som ikke kan settes ut er farlig avfall.

Farlig avfall: Avfall som maling, løsemidler, spraybokser og fugepatroner kan ikke settes på skrotinnsamlingen. Farlig avfall kan du levere på minigjenbruksstasjon i Sofienbergparken. 

 

Skrotinnsamling ved tidligere dugnad