søndag 9. april 2023

Utlysning: Plantekasse for 23-sesongen

Oppdatering 16. april: Etter fristen er det en plantekasse igjen. Interessert i denne? Ta kontakt med styret. Førstemann-til-mølla. 

------------------

I hagen har vi fem plantekasser. Tidligere år har de ikke vært så mye brukt. I fjor ble de lyst ut for første gang, og de ble da raskt revet bort. Vi lyser ut kassene på nytt nå for 2023-sesongen. 

Meld din interesse til styret på styret@verksgata.no. Vi foretar loddtrekning blant alle interesserte som har meldt seg innen 15. april. Skulle det være noen ledige kasser, deles de ut fortløpende.

Vi oppgir om du får kasse nr 1, 2, 3, 4 eller 5 i henhold til markeringen på bildet under. Man får da lov til å disponere plantekassen for 2023-sesongen.

Akkurat nå ser det kanskje litt grått og trist ut, men her kan det bli grønnsaker, krydder eller bær. For de med litt grønne fingrer og inspirasjon er det sikkert mulig å få til mye. Kanskje trenger noen av barna et sommer-prosjekt? 

Her må man ta et lite tak selv i å rydde unna, kanskje erstatte noe jord og gjødsle litt, samt kjøpe inn det man trenger, men det er vel en del av moroa? 

For de som er interessert i drivhuset eller veksthuset, fins det en egen gruppe på Facebook.