mandag 16. mai 2022

Påslaget til Telia øker (igjen)

Fra 1.juli øker Telia prisen på den kollektive avtalen med 40 kroner. Derfor øker borettslaget påslaget tilsvarende fra samme dato. 

Det innebærer at linjen som heter "Internett" øker fra 315 kroner til 355 kroner på den månedlige regningen fra borettslaget. Dette påslaget gjelder den kollektive pakken, hvor beboere kan velge mellom tre hovedalternativer. Les mer om avtalen med Telia her

Telia begrunner økningen med at de har blitt nødt til å betale mer til "kommersielle kringkastere". Det er aktører som TV2 og andre. Les brevet og begrunnelsen fra Telia under (klikk på bildet). 

TV tilbudet blir samtidig noe utvidet. Norsk Film+ blir inkludert i TV-pakken uten bruk av poeng. 


Betaler du for mye?

Etter at borettslaget fikk den nye kollektive avtalen, er minstehastigheten på internett økt til 50 Mpbs. Hvis du får en regning fra Telia, kontroller hva du betaler ekstra for og vurder om du trenger det. Særlig gjelder dette hvis du har hatt en oppgradert nettlinje og nå betaler ekstra for en høyere hastighet. Hvis du er i tvil om du trenger hastigheten du har, kan du kontakte Telia for å redusere den. Prøv en periode med kun den kollektive-delen.