søndag 17. april 2022

Vår dugnad 2022

DUGNAD!

Vel møtt til dugnad tirsdag 10. mai kl 17!

Våren er her og vi gjør i stand til 17. mai!


Merk sykler og andre gjenstander
I forbindelse med dugnad ber vi alle om å merke sin sykkel med navn og leilighetsnummer enten den står i kjelleren eller bakgården. Umerkede sykler blir fjernet.

Vi ber også om at man merker diverse barneleker og annet som står rundt omkring. Det mistenkes at ikke alt som står rundt omkring er i bruk lengre, så vi ønsker å få ryddet opp. 


Kun hageavfall
På grunn av stor pågang hos leverandør, får vi dessverre ikke skrotinnsamling til denne dugnaden. Vi ønsker imidertid å ta opp igjen skortinnsamlingen til høsten.

På denne dugnaden får vi imidlertid hentet hageavfall, og det legger vi bare løst på gressplenen foran 2C. Vi har mye som skal klippes og beskjæres, samt nye blomster å plante ut.

Fjerne løspuss i heis- og trappetårnet
Styret har fått hentet inn råd om hva som bør gjøres med fukten i heis- og trappetårnet. Det er skader på utsiden som må fikses av noen profesjonelle, men innvendig kan vi selv sørge for at løs (fuktig) puss blir fjernet slik at veggen får tørket. Vi stiller med skraper!


Ta med godt humør og arbeidslyst 😊
Nyt en vaffel underveis. Vi avslutter med grilling, kake, brus & øl.

NB! Vi får ved dugnadene regelmessig forespørsel fra noen som ønsker å bidra, men som ikke kan på selve dagen, og som derfor lurer på om det er mulig å gjøre noen oppgaver før eller etter dugnaden. Dette er veldig snilt, men vi satser på størst mulig oppmøte på selve dagen og finner frem alt av utstyr da.