torsdag 2. juli 2020

Takk for innsatsen!

Det var til tider overveldende hvor mange som stod i kø for å få oppgaver! Utrolig bra at så mange møtte opp! Det var en helt nødvendig opprydding. Vi er også veldig takknemlig for at så mange hadde sjauet sine egne parkeringsplasser på forhånd. Vi måtte bære bort langt mindre dekk enn vi hadde trodd på forhånd.

Forhåndssjauing til tross, det viste seg at det skulle ta lang tid å bære bort alt skrotet. Spesielt imponert er vi over de som bar skrot i fire timer sammenhengende.

Vi regner med at det de som kjempet mot villnis, røtter og holdt på med spader i mange timer, i dag kjenner det i armer og rygg. Men når vi ser på resultatet kan vi si: Det var verdt strevet!

Ikke alle fikk vært med på hele dugnaden. Det er helt i orden, vi setter pris på alle bidrag.

I sportsbodene er det nå bedre plass enn på lenge. En av de som ikke er til å kjenne igjen er sportsboden i E. Her var det ekstremt mye skrot og noe som luktet. Etter dugnaden stod det igjen èn sykkel der.

I tillegg til all bæring og graving, ble lagt ny gressplen. Det viste seg at det ble akkurat litt for knapt. To små flekker stod igjen, men de har vi fått tettet i dag.

Utover dette fikk vi jammen også gjort mange andre typiske dugnadsoppgaver. Så er det også slik at når man først har begynt, så ser man enda mer man burde gjøre. Derfor sier vi:

Dette var en flott start! Vi sees snart igjen!